בזמן הליכה נרדמות אצבעות

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

14/04/2017 | 08:56 | מאת: מישהי

שלום רב אני בת 46 הייתי עושה הליכה יום יום במשך שעה שמתי לב שאצבעות הרגליים נרדמות אחריי 20 דקות של הליכה בנוסף אצבעות הידיים מאדימות מתנפחות וכואבות מאוד מאזור המרפק הפסקתי לעשות הליכה לפניי חודש עברתי ביד אחת ניתוח של התעלה הקרפלית היות שאין באפשרותי להתעמל חזרתי להליכה ושוב אותן תופעות אבל ביד שנותחתי לא היו כאבים ביד ימין ואצבעות הרגליים היה סיוט ממש גררתי את עצמי לסיים את ההליכה 3 אצבעות מהזרת והלאה נרדמות מה יכולה להיות הסיבה??? האם לא לעשות הליכה? אנא עזרתכם תודה מראש

שלום, על פי התיאור שלך הייתי פונה ראשית לייעוץ אצל נוירולוג ו/או מומחה לכלי דם. במידה ולא תהייה אבחנה מוגדרת, רק אז כדאי לפנות למעבדת הליכה. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה