חבלה בברך

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

22/12/2012 | 18:02 | מאת: נתן

שלום לפני מספר ימים נפלתי עם הסולם כלומר הסולם לא היה פתוח ונשען על משקוף. נפלתי עם הסולם בחוזקה ונחבטתי ב2 השוקיים וברך שמאל . הברך התנפחה מאד ,שמתי מייד קרח על הברך במשך כשעה . הנפיחות ירדה קצת והכאב כנ"ל , הלכתי לבי"ח לבדיקה ולפי הבדיקה בצילום רנטגן הסתבר שאין משהו רציני . הרופא המליץ על תחבושת אלסטית וקומפרסים של קרח ומנוחה. רופאת המשפחה אמרה שקרח טוב רק לאחר 3 ימים . לאחר 4 ימים עדיין כואב לי וקשה לי מאד לעלות ולרדת מדרגה . האם להמשיך עם התחבושת או לשנות לגרב אלסטית , היום בנוסף שמתי ג'ל וולטרן האם זה בסדר ?

נתן שלום רנטגן תקין אינו מצביע על תקינות של המפרק אלא רק על כך שאין בעיה במבנה גרמי, העצמות. עדין יש אפשרות שיש בעיה ברקמות הרכות ובהם צריך לטפל. במידה והוחלט אורתופדית שהכל תקין , גש לפיזיותרפיסט שיבצע בדיקה יסודית של תקינות המפרק והרקמות. הוא יתאים תכנית טיפול להורדת כאב ונפיחות, וכמו כן ידאג לשיקום הברך עד לחזרה לפונקציה מלאה ללא כאב. החלמה מהירה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה