אמא.........................

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

27/01/2017 | 08:38 | מאת: רותי

אמא שלי בת 85 עם שחיקת סחוס בדרגה 4 הרגל שלה כבר עקומה היא מתעקשת לנתח ואנו חושבים שהיא לא תשרוד את היום שאחרי האם זה נכון?

שלום לגבי הסיכונים הנלקחים בניתוח, זוהי כמובן החלטתכם המשותפת יחד עם הרופא הנותן לכך אישור רפואי. אני ממליץ לפני הניתוח לעבור טיפולי פיזיותרפיה שמרניים על מנת להכין את הרגל והברך לניתוח במידה ואכן יוחלט על כך. יתכן גם שטיפולים שמרניים יעזרו לסימפטומים הנוכחיים. בכל מקרה, במידה ותנותח כדאי לגשת מיד לאחר מכן לשיקום ולטפל באינטנסיביות בברך. ניתוח החלפת ברך אינו קל והשיקום לאחריו כנ"ל. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה