מחפש נעליים נוחות להליכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

10/11/2012 | 21:01 | מאת: שרון זקס

היי, אני בן אדם שאוהב ללכת. הבעיה היא שיש לי פלטפוס די רציני + קריסה צידית. יש לי מדרסים מקצועיים ואני מנסה סוגים רבים של נעליים וסנדלים - והם בעייתים בשבילי. 1) מה דעתך על סנדלי בירקנשטוק (יש לזכור כי יש לי פלטפוס)? 2) נעלי ספורט + מדרסים הם באמת השילוב הכי טוב? אוסיף כי אני מחפש נעליים להליכה, לא לריצה. שרון

שלום שרון השילוב המתאים ביותר והמומלץ במצבך הוא באמת בין נעלי ספורט מתאימות ומדרסים ביומכניים ז"א שעשויים בגיבוס הנכון ומהחומרים הנכונים. אם מדובר בנעלי הליכה להליכה ספורטיבית אז נעלי ספורט זה טוב. אם נעליים ליום יום כדאי לבדוק נעליים תומכות טובות כגון ecco או rockport בברכה סאם http://www.imacs.co.il/orthotics.asp

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה