תרגילי חיזוק

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

30/08/2012 | 06:51 | מאת: אילי

שלום למנהל הפורום. אני בן 22 משחק כדורגל. ביקשתי מהמדריך בח.כ שייתן לי תרגילי חיזוק טובים לרגליים. אחד התרגילים הכי קשים שעשיתי בחיים: http://www.coreperformance.com/knowledge/movements/squat-single-leg-balance.html מה דעתך על התרגיל לחשקן כדרוגל? ואילו שרירים אנחנו מחזקים? 2.הוא גם נתן לי 4 תרגילים על בוסו עמידה על רגל אחת עמידה על רגל אחת עיניים עצומות הרמת ברכיים על הבוסו כאשר כל כמה הרמות רגלחת נשארת על הבוסו כאשר רגל אחת על הבוסו ורגל באוויר מסירות פסים עם הרגל שבאוויר עם בן זוג. מה דעתך על התכוכנית, האם היא מספיק טובה למניעת פציעות קרסול והאם יש עוד תרגילים שהיית ממליץ לי? תודה רבה לך, סוף שבוע טוב

אילי שלום, התרגילים שהינך מבצע טובים מאד ובהחלט משמשים את המטרה. הייתי מוסיף תרגול נוסף על משטח כגון פיתה כיוון שעל משטח נע זה שונה וקשה יותר לבצע את התרגול. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה