כאב כף רגל שמאל ברגל ולכל אורכה כחודש ימים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

26/08/2012 | 17:30 | מאת: צחי

יש לי כאב רגל שמאל במשך כחודש.זה כבר הפעם השלישית שיש לי את הכאב הזה במשך שנות חיי.במיוחד הכאב הוא בכף רגל ובשוק כאב של שריפה לפעמים של זרם. הייתי אצל עשרות אורטופדים וכל אחד וההסבר שלו.אחד אומר כי זו דלקת והשני אומר כי השריר שנתפס השלישי זה מלחץ או חרדה...... ואין ספור סיבות עשיתי סיטי לפני כמה ימים איכילוב ומצאו שיש לי פריצת דיסק קטנה בגב התחתון אינני יודע אם זו המקור לבעיה. למי לפנות?אני רוצה שהבעיה הזו תפתר לי מפני שזה כל כמה שנים חוזר לי ואפילו זה נמשך פעם כשנה וחצי (22-24 וחצי)שפשוט התחלתי להתרגל לכאב עד שהוא נעלם. אינני יושן בלילה עקב פחד טראומטי מהכאב.חשוב לציין כי גם הייתי בגלי הלם שילמתי הון תועפות וכלום לא עזר. למי לפנות?לא איכפת לי אפילו ללכת לרופא פרטי. תודה

צחי שלום לפי סיפור המקרה שלך הינך זקוק ראשית לאבחנה. תלונתך מתאימה הן לבעית גב אך גם המקור יכול להיות בגפה התחתונה. האבחון המקובל הוא בדיקה קלינית והדמייה. אין מה לגשת לעוד אורתופדים כיוון שכבר עשית זאת. טיפול מתאים תוכל לקבל ואני ממליץ לקבל אצל פיזיותרפיסט שיבצע בדיקה קלינית ויחליט מה המקור לבעיה.בהתאם הוא יתאים תכנית טיפול שמרנית. עוד בנושא הטיפול הפיזיותרפי בלינק הבא- http://www.imacs.co.il/physio.asp בהצלחה סאם www.imacs.co.il

27/08/2012 | 18:02 | מאת: צחי

אתה יכול להגיד לי בוודאות לאחר הפגישה הראשונה ממה נובע הכאב?

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה