נקע בקרסול

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

22/07/2012 | 03:19 | מאת: איילת

נקעתי את אותו קרסול מספר פעמים ועתה הוא כואב כל הזמן. הנפילה אירעה לפני שבוע ואין שיפור. בצילום לא נמצא שבר או סדק. מה ניתן לעשות? תודה.

להתחיל פיזיותרפיה בהקדם! לשפר טווחי תנועה, להוריד כאב ונפיחות! להשתמש במיצב במידת הצורך. חשוב תרגול של שיווי משקל לחיזוק השרירים: תרגול על פיתה ובוסו. במידה ולא יהיה שיפור תוך 2-3 שבועות, לפנות לאורטופד לבדיקת מיפוי עצמות לשלילת נזק סחוסי אשר לא נצפה בצילום רגיל. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה