ספורט לאחר פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/03/2016 | 13:23 | מאת: איתי

שלום רב. לפני כשנה התגלתה אצלי פריצת דיסק צווארית (חוליות c6-c7). ביום-יום לא קיימות בעיות מיוחדות, אך כאשר אני מנסה לבצע אימוני כושר (ריצות, כוח) מתחילים לי שוב כאבי הגב. ברצוני לדעת איזה פעולות מותר ואסור לי לעשות באימונים? האם מותר לרוץ למרות כאבי הגב, איזה אימוני כוח אני יכול לעשות וכו'. תודה רבה ויום טוב

כדאי פעילות ללא זעזועים כמו קפיצות ריצה וכו אבל כל השאר בסדר אם תבצע במודרג ללא עומסים חריגים פתאומיים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה