כאבי גב עם הקרנה בעיקר לרגל ימין

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

02/03/2016 | 08:41 | מאת: ערן

כבר 3 חודשים סובל מכאבי גב והקרנות לרגל שמאל וימין לסירוגין פלוס הירדמויות ברגליים בבדיקת ct:שינויים ניווניים בולטים במפרקים פצטלים גורמים לספונדילוליסתזיס נווני ופסאודו בלט של הדיסק ,עיבוי ליגמנט פלאבה דו"צ כל אלה גורמים להצרות ספינלית נרכשת על השק.בלט דיסק פורמינלי ימינה משיק לשורש l4 במהלכו.מה גורם לכאבים? בלט דיסק?היצרות ספינלית?או ספונדילוליסתזיס ניווני?או כולם ביחד? מה אפשרויות הטיפול? תודה מראש

בהחלט סביר שכולם ופתרון אורך טווח בסופו של דבר יתכן שיצריך טיפול ניתוחי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה