בעיות גב (דחוף)

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/02/2016 | 16:07 | מאת: ירין בסון

מלפני שנתיים בערך חשתי בכאב נוראי בגב תחתון אשר מקרין לישבן ולאורך הרגל שמאל אך גם לרגל ימין עשיתי צילום רנטגן אשר יצא שיש לי עקמת קלה לימין עם סיבוב חוליות ושיש לי רגישות מעל החוליות מתניות ומתניות עליונות. עכשיו שאלתי היא האם ייתכן שזה פריצת דיסק וזה פשוט לא מאובחן דרך הצילום הזה ?אני כבר שנתיים סובלת מכאבים נוראים גם לאחר סדרת טיפולי פזיותרפיה אשמח לקבל תשובה ...חשוב לציין שבישיבה /עמידה /שכיבה ממושכת זה ממש מגביר את הכאב .

גם יתכן וגם סביר מומלץ. לבצע דימות מתאים לאיבחון בעית דיסק - CT או MRI ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה