כאבים חזקים בגב התחון שמקרנים לרגל ימין

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/02/2016 | 09:15 | מאת: אנה

ד"ר שלום רב! כבר תקופה מאוד ארוכה שאני סובלת מכאבי גב תחתון . הכאבים מקרנים לרגל ימין. אף כדור לא עוזר לי ( טרמאדקס, זלדיאר לקחתי גם 3 בהמלצת אורתופד) עושה פיזיותרפיה ואין שיפור, הכאב מעיר משינה או עד כדי כך שאני בכלל לא ישנה בלילה. קשה לי מאוד להתרומם .לקום מהמיטה או מהכיסא. אני בת 32 , לא מעשנת, עושה הרבה ספורט , שוקלת 52 קילו . עשיתי צילום סי טי . בתוצאות של הסיטי L4-L5: בלט דיסק דיפוזי אחורי עם לחץ על השק. היצרות בינונית של הנקבים דו"צ ושל התעלה. שינויים פצטריים והיצרות בינונית של הרצסים הלטרלים. L5-S1: בלט דיסק אחורי עם לחץ על השק. היצרות של הנקבים דו"צ, יותר מימין. שינויים פצטריים והיצרות בינונית של הרצסים הלטרלים דו"צ. מה זה יכול להיות? תודה רבה מראש

כמו שכתוב - בלטי דיסק שכנראה גורמים לגירוי שרוש העצב מימין כדאי לפנות ליעוץ ממחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה