כאבי גב בצד שמאל שמקרינים לרגל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

10/02/2016 | 11:30 | מאת: ניצן פלד

רציתי לברר בנוגע לכאבים בצד (גב תחתון) בצד שמאל. לפני כמה ימים הייתה הופעת שתן אדום. לאחר בדיקה במיון ההבחנה הייתה מאמץ יתר והתייבשות. השתן חזר לצבעו הרגיל אבל הכאבים בצד ממשיכים עם הקרנה לרגל שמאל מה אפשר לעשות?? וממה זה יכול לנבוע? תודה

ראשית כדאטי לברר שלא מדובר בבבעיה בכליה כמו אבן זיהום וכו ואם זה תקין - לבצע בירור לעמוד שדרה כולל CT או MRI ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה