הבעיה לא חולפת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

09/02/2016 | 10:09 | מאת: תמיר

נפצעתי לפני כשנה ומצאו אצלי בלט דיסק אחורי בc7 ההקרנות היו לפלג גוף ימין, בתחילה לא יכולתי להרים את יד ימין מעל הכתף והייתי מיוסר בכאבים בשכמה הימנית עשיתי פיזיותרפיה במשך שנה וחזרתי לתפקוד מלא ביד, חזרתי להרים דברים כבדים ולעשות תרגילים כמו מתח ושכיבות סמיכה יחד עם זאת, אני כן מרגיש כל הזמן בשכמה הימנית עקצוצים, מתח רב ואי נעימות בגלים שמתגברים לפעמים הפיזיותרפיסט אמר לי שהטיפול לדעתו הסתיים והבראתי ושהמתחים נובעים מדברים אחרים רציתי לשאול אם על אף המתחים האלה האם באמת אני הבראתי ? וממה יכול להיווצר המתחים האלה ? האם המתחים האלה יחלפו למרות שעברה שנה או שזה מה שישאר לי מהפציעה לכל החיים ואני אצטרך להסתדר עם זה?

אם התסמינים חללפו - כנראה הבראת אם כי בלט הדיסק יראה תמיד - בכל בדיקה תעשה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה