עקמת, כאבי צוואר וגב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/01/2016 | 17:09 | מאת: שאנל טואיטו

בחודש האחרון אני סובלת מכאבי גב תחתון ובעיקר בעורף בעמוד שידרה עד כדי כך שלא מצליחה לישון.ניסיתי משככי כאבים מוולטרן במשחה וכדורים וזריקה, מדבקות בנגיי, זריקת אופטלגין נוזלי עד כדורי אטופן 500 מג ומטרודקס 200 מג ללא שינוי. נערכה מיפוי עצמות ונאמר כי יש עקמת קמורה ימינה בעמוד השדרה וריכוזים אוסטיוארטריטים קלים בעמוד שדרה גבי, אך שולל את הכאבים בצוואר ובגב.בבדיקה של צילום הרנטגן נראה כי יש הנמכה של D11 ואצל אורטופד ישנו כוח גס ירודQUAD וPSOAS דו"צ,SLR שלילי. ישנם גם דלקות שתן חוזרות וכרוניות. האם זה קשור? מה אני אמורה לעשות מכאן?

לא סביר שקשור לשתן אבל חשוב לעבור איבחון מלא כולל Cא ו/או MRI של עמוד השדרה על מנת להבין את מקור התסמינים - ממליץ על בדיקות מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה