מצב רפואי מוזר

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/12/2015 | 18:12 | מאת: רים פרנסיס

הבן שלי בן 14 ביום רביעי 9 לדצמבר אחרי אימון כדורסל הילד חזר הביתה אכל וישב מול המחשב ליד מפזר חום אחרי שעתיים הוא פנה אלי ואומר שהוא לא מרגיש טוב הוא לא מרגיש בגביים וכאילו משכולות של ברזל תלויות בידיו וברגליו ותחושת נימול הגענו למיון אחרי שעה הילד כמעט לא יכל ללכת בכלל הגיע לשם והוא במצב כמעט שיתוק לא יכול לרים רגליים וידיים הרופאים בדקו סימנים ראשונים הכל תקין בדיקות דם תקינות עבר במיון סי טי עמוד שדרה תקין וסי טי מוח תקין הזעיקו נוירולוג ילדים שבדק אותו בדיקה נוירלוגית מקיפה ואורטופד ואמרו שהכל תקין בזמן ההשגחה במיון הילד נרדם בשינה הוא התחיל להרים את הידיים ושם אותם על ראשו הכל בשינה ואפילו התהפך מצד לאחר אנחנו אושפזנו במחלקת ילדים בבית חולים נהריה ושמה עבר בדיקת מ,ר,אי לצוואר ולעמוד שדרה גם תוצאות הבדיקה יצאו תקינות הילד כעבור 8 שעות בערך התחיל לתפקד כרגיל בידיים והתחיל ללכת אבל ההליכה היתה מאוד איטית וחולשה ברגליים שהוא מרגיש כאילו לא יכול לישר או לכווץ את הרגליים אחרי תשובת המ ר אי הרופאים נהלו דיון והחליטו לשחרר אותנו אנחנו שוחררנו במצב טוב יחסית אבל הילד עדיין מתקשה בהליכה ולא קבלנו תשובה לסיבת המקרה השאלה שלי האם יש תיאור או הגדרה למקרה . והלאה לאיזה תחום או לאיזה רופא מתמחה צריך לפנות? ואיזה בדיקות עלינו לבצע? אם אפשר להחזיר לי תשובה בהקדם תודה

לא מצלצל לי כשום דבר מוכר כדאי להועץ בנוירולוג טוב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה