כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

07/12/2015 | 11:08 | מאת: כרמלה

שלום רב, מזה כמה שבועות אני כואבת בגבי התחתון, צילום שעשיתי מורה על "יישור לורדוזיס המותני, שינויים ניוונים בע"ש מותני במפרקים סקרו-איליאקלים דו צדדי" האם אפשר שאלו הגורמים לכאב ואם כן, מה ניתן לעשות? אני בת 58, בריאה, פעילה ושמחה בחלקי... תודה, כרמלה

יתכן אך כלל לא בטוח בשלב ראשון פיזיותרפיה התעמלות ופעילות גופנית סירה יכולים לשפר את כל התסמינים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה