כאבים ונימול

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

30/11/2015 | 09:49 | מאת: רוני

שלום, מזה כמה חודשים אני סובלת מכאבים בצוואר ובכתפיים, הרגשה של רדימות וחולשה בידיים עם הזמן התחילו גם כאבים בהליכה וברגליים, קרוסליים אצבעות. נשלחתי ע"י האורטופד לצילום CT L3-L4 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדורלי ללא לחץ על השורשים ללא הצרות התעלהץ L4-L4 כנ"ל. C2-C3 בלט דיסק מרכזי עם לחץ קל השק הדורלי, ללא לחץ על השורש. C6-C7 בלט דיסק דיפוזי יותר משמאל עם לחץ על השק הדורלי משמאל. היצרות קלה של פורמונה משמאל ולחץ על השורש השמאלי. עשיתי בדיקת EMG UPPER LIMBS EMG REVEALED THE SIGNS OF MILD CHRONIC CERVICAL POLYRADICULOPATHY LOWER LIMBS EMG REVEALED THE SIGNS OF MILD CHRONIC RADICULOPATHY L5-S1bilateral הבדיקות נעשו לפני כמעט שנה ובמשך השנה הכאבים מאוד החמירו עם הפוגות בניהם אבל כמעט כל פעולה במיוחד הליכה או פעולה עם הידיים גורמת לי לכאבים חזקים. לפי מה שקראתי קצת באינטרנט לא אמורים להיות כאלה כאבים חזקים ובלתי נסבלים ע"י התוצאות, אבל אולי כן יש קשר?

לא יודע מהיכן שאבת המידע 5אבל בהחלט יתכנו כאלו כאבים ואם אין הטבה =- מציע להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה