שאלה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/10/2015 | 22:32 | מאת: שואלת

שלום, בת 26,מזה כשנה וחצי סובלת מתחושת לחץ תמידית בשלפוחית השתן שמתגברת ההליכה,צחוק,השתעלות וכו'. בדיקות מעבדה רבות תקינות.בדיקות MRI עמ"ש צווארי,גבי ומותני תקינות למעט יישור הלורדוזיס וסקוליוזיס ללא לחץ על העצבים. רוםאען אבחנו טונוס שרירים מוגבר ברצפת האגן. יש לי כל הזמן כאבים גב משני צידי עמוד השדרה סגובה המותן כאשר אני שוכבת על הבטן. בנוסף,יש לי רגישות בעצם הזנב כאשר אני מטה את הגב אחורה בזמן ישיבה לדוגמא. כעת, כאשר אני מעסה חיצונית את שרירי הבטן התחתונה והמפשעה אני חשה בכל נגיעה ועיסוי באזור זה דקירות וכאב בגב (בדיוק באזור בגב באותו גובה של הבטן התחתונה והמפשעה). מה יכול להיות להערכתך הכאב הזה שאני חשה? מה מקורו?

לא ברור וקשה לענות לך ללא בדיקה גופנית ועיון בבדיקות הדימות שבצעת יכול להיות קשר בין הבעיות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה