MRI עמוד שדרה צוארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

30/08/2015 | 23:58 | מאת: דליה

שלום, מצורף הפיענוח של בדיקת הצואר אשמח לפרוש, למסקנות והמלצות עמדה לורדוטית צווארית מיושרת מעט מעבר קרניוצרביקלי תקין C2C3 תקין C3C4 תקין C4C5 מרווח בינחוליתי מוצר מעט היפרטרופיה אונקוורטברלית מ2 הצדדים C5C6 הדיסק מנוון והמרווח הבינחוליתי מוצר וסטאופיט דיסק קומפלקס אחורי המשיק לקדמת חוט השדרה היפרטרופיה אונקוורטבלית C6C7 היפרטרופיה אונקוורטברלית ללא לחץ על עמוד השדרה C7D1 תקין אין סיגנל חריג בעמוד השדרה אני סובלת מכאבים והתנפחויות במרפקים, בכפות הידיים באצבעות ובשורש כף הידיים זה בנוסף לכאבי ראש המקרינים לצד שמאל אובחנה דלקת פרקים שגרונית שאלתי אם הממצאים מאפיינים את הדלקת או שהם יכולים להסביר את הכאבים וחוסר התפקוד בהם אני חשה תודה

הם לא קשורים לדלקת וכנראה שגם לא קשורים לחלק גדול מהתסמינים מהם את סובלת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה