טפול תרופתי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/07/2015 | 13:41 | מאת: ניקו

בלט דיסק גב תחתון l5s1. בעקבות מאמץ הופיע לחץ בבטן אגן ורגל אחת בטוסיק נקודה ועד כף הרגל. הetopan לא עזר. לעומת זאת הטיפול של הרפית שרירים עם אסיבל בלילה עזר ממש הכאב קיים אבל יורד לאט בדרגות מטה. עדין הכאב והלחץ בבטן ובאגן וקשה לישר גב. אני מנסה לא להגרר לניתוח או זריקות. האם זה סימן חיובי שהאסיבל assival עוזר ואם כן כמה זמן כדאי להמשיך. לוקח מינון נמוך. תודה.

תרופה שאין לה כל מקום בטיפול במצב זה - הנוהג לתת אותה נורת כנוהג שגוי מזה עשרות שנים שקה לעקור אותו -ה תרופה עושה רק רע לעמוד השדר ה מציע לבצע פילועת גופנית מתונה שחהי פיזיותרפיה ולזרוק את האסיבל לפח ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה