בהמשך להודעה מתאריך 17/08/13 17:11

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/10/2013 | 18:36 | מאת: ליאור

שלום רב דוקטור, בתאריך 17-8-13 כתבתי : שלום, שמי ליאור בן 32, עובד בעבודה פיזית לא קלה, לפני 10 ימי נפלתי בזמן העבודה, מוקדם יותר אותו יום נתפס לי הגב (מרכז הגב העליון) בצורה קלה, לאחר הנפילה המשכתי לעבוד, בסוף היום נגשתי לרופאה שנתנה לי ימי מנוחה עד שפניתי למחלקת תאונות עבודה, עשו לי צילום רנטגן וקבלתי זריקת וולטרין וכן כדורי ארקוקסיה, הכאבים פחתו ביומיים הראשונים אך עדיין יש לי כאבים בגב, אתמול משום מה הרגשתי כאבים כמו "גל" בגב התחתון,מה אני אמור לעשות? הרופא כבר לאחר הצילום רנטגן אמר שהכל בסדר, אך נתן זריקה וכדורים ו 10 ימי מנוחה ענית לי :לפנות שוב לרופא - לא תא הכל ראים בצילום ויתכםן שצריך עוד בדיקות ד"ר נחשון רנד ושוב חזרתי עם הודעה 8/9/2013 : אני חודש אחרי הנפילה, התחלתי טיפולי פיזותרפיה, שם נמסר לי כי הגב שלי מאוד חלש וככה גם הבטן, מאז יש לי כאבי ברכיים, לפעמים בימין ולפעמים בשמאל, צצו גם כאבים בקרסוליים, ברביעי אני מגיע לאורטופד, האם הגיוני שאחרי חודש עדיין יהיו לי כאבי גב? האם אני יכול לחזור לעבודה גם אם יש לי עדיין כאבי גב? אני פשוט חושש מכל הנושא ולא רוצה בעיות גב או משהו בלתי הפיך מאז אני עדיין עם כאבי גב, עשיתי CT ונמצא: D1-S1 עמדה לורדתית כיפותית מעט מודגשת. L3-L4 - בלט אנולוס דיפיזי עם לחץ קל על קדמת השק התקאלי ומשיק לשורש השמאלי של L3 L4-L5 בלט אנולוס שטוח המשיק לקדמת השק התקאלי עשיתי כבר 10 טיפולים פיזותרפיים, לצערי עדיין סובל מכאבי גב תחתון + מעל עמוד שדרה גבי ( שם אין ממצאים ) הכאבים בגב מעל המותניים, בעת סיבוב וכיפוף לצדדים, כאבי ברכיים, יותר ברך שמאל, כאבים בעקב שמאל, אני לא רוצה לשאול פה שאלות משפטיות כי זה לא המקום, השאלה שלי האם יכול להיות שנגרם לי נזק לגב בעקבות נפילה על הגב? אני מרגיש שמשהו שונה בגב שלי מאז הנפילה, מה אני יכול עוד לעשות מעבר לפיזותרפיה? יש לי הפניה לרופא תעסוקתי, העבודה הנכחית שלי היא מאוד פיזית, כולל נסיעות בכל הארץ, כולל הרמה של מיכלים 30 קג (לרדת ולעלות במדרגות וסולמות לדוגמא להרים לגובה כתפיים ), הרבה להתכופף על מנת להגיע לברזים וכו. בנוסף רציתי לדעת אם אני יכול להיכנס לרופא תעסוקתי עם מלווה. תודה רבה שבוע טוב ורק בריאות

מא דלא סביר שנפילה על הגב גרמה לנזק כזה אתה יכול להכנס עם מלווה ממליץ לך לנסות להתמקד בשאלות שלך קשה לענות לשאוות כה ארוכות גם אצל רופאים אחרים - אם הליה ממוקד תקבל התיחסותיותר חדה וברורה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה