תסמונת זנב הסוס?????????

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/12/2010 | 11:59 | מאת: שרית

בנוסף לכל הסיפטומים שתארתי אני סובלת מחולשה ברגליים במיוחד, חוסר יציבות בברכיים, תחושה של העדר תחושה בפי הטבעת ודחיפות במתן שתן, 3 פעמים בלילה ותנועות מעיים ותזוזות רבות, רעד בפי הטבעת כל הזמן בעצם הזנב אני מאוד חוששת??????

ואכן יש לזה סבה אלו עלולים להיות סימנים מבשרים להחמרה ביכולת הלשיטה על זסוגרים עקב פריצת דיסק - מציע לך להגיע בהקדם אפשרי לבדיקת מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה