פריצת דיסק בעמוד שדרה המותני

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

09/06/2017 | 19:24 | מאת: נהוראי

שלום, אני חייך בשירות קרבי ביחידה מובחרת כבר שנתיים וחצי ולא מזמן עשיתי בדיקת CT של עמוד שדרה מותני. בבדיקה עלו הממצאים הבאים: -עקמת לשמאל. -בגובה L3 -L4 : בלט דיסק עם לחץ על השק. בגובה L4-L5 :בלט דיבק עם לחץ על השק. בגובה L5-S1: היפרטרופיה קלה של מפרקים פסטאליים. -מפרקים SIJ עם סקלרוזציית יתר ואי סדירות משני צידי המפרק עם ארוזיות קטנות בהתאם ל- Sacroiliilitis.

מה השאלה? מדובר על שינויים במבנה הדיסקים הומפרקים המעידים על תהליכי שחיקה. ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה