פענוח ct לא מבינה כלום

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/06/2017 | 15:25 | מאת: חן

בעקבות כאבי גב והרדמות גפיים בוצע ct צווארי ומותני בצווארי: C5-c6 בלט דיסק שטוח אלכסוני אחורי ימני עם לחץ על קדמת השק התקאלי C6-c7 אונלוס שטוח עם מגע מזערי בשק התקאלי מותני: L4-l5 בלט דיסק ולחץעל קדמת השק התקאלי היפרטרופית פאצטים L5-s1 בלט דיסק ולחץ על קדמת השק התקאלי אשמח להסבר ומזה היפרטרופית פאצטים

מדובר על שינויים ינוונים בעמוד השדרהיתכן שיש גם לחץ על שרשי העצבים ממליץ על יעוץ מומחה עמודשדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

12/06/2017 | 21:18 | מאת: חן

מזה אומר שינויים ניוונים? יש לזה קשר למחלות פרקים?

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה