כאב גב תחתון שמאלי במפגש עם ישבן שמאל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

31/05/2017 | 12:15 | מאת: noname1973

יש לי כבר כמה חודשים כאב באזור מפגש ישבן עליון שמאלי /גב תחתון שמאלי הכאב מתחיל לרוב בעמידה סטאטית ובהליכה אטית כגון תורים שזזים לאט עמידה ברכבת או בהליכה עם עצירות (נגיד כשאני הולך לקניות ) או הכנת אוכל בעמידה במקום הכאב הזה גם מקרין לי לכף הרגל אני מרגיש נימול בכך הרגל עכשיו ברגע שזה קורה אם אני יושב 5 דקות אח,כ אני יכול ללכת שוב 5 10 דק עד שזה מתחיל לכאוב שוב עשיתי צילום ולא נראה משהו מיוחד ונאמר לי לעשות תרגילי גב תחתון אך תשובה זאת לא מספקת אותי אשמח לתובנות מה עליי לעשות כי זה מתחיל להציק לי בחיי היום יום . תודה רבה !

נמשע כמו גירוי שרש עצב מציע לבצע דימות מתקדם - CT או MRI על מנת לזהות את מקור הבעיה ולטפל באופן מכוון ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

04/06/2017 | 17:28 | מאת: noname1973

תודה רבה לך.

18/06/2017 | 17:03 | מאת: noname1973

האם אצלכם במכון אפשר לקבל אבחון ? כי הייתי אצל שני רופאים דרך קופ"ח ואף אחד מהם לא הציעה לעשות ct או mri במידה ואתם עושים אבחון וצריך ct ;MRI הבנתי שאצלכם אפשר לעשות את זה מה העלות של זה של הסיטי או MRI והאם גם לאבחון וגם לדימות אפשר לקבל איזשהו החזר מקופ"ח תודה.

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה