פריצות דיסק צוואר וגב תחתון וכתפיים קפואות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

25/05/2017 | 07:34 | מאת: EDI

כמה באחוזים אפשר לשים את האצבע ולומר שבעיות אלו שלי הן מהסוכרת ? (עבדתי כמנהל מחסן במגה קמעונאות. נאלצתי לעבוד פי 4 ממחסנאי רגיל עקב מחסן קטן וסניף פי 4 גדול מהמחסן. הרמת סחורות עד לגובה התקרה מעל מדפים עד לתקרה. עבודה חוזרת ונשנית הרמת סחורות פירוק משטחים ). יש לי גם איסכמיה,אסתמה,פיברומאלגיה משנת 2013 שנים רבות לאחר פריצת הדיסק הראשונה,2008. יתר לחץ דם, דחק נפשי.תודה אשמח לקבל התייחסות.

אין מספר אחד נכון הכל תלוי בסוף בפרטים הקטנים - חומרת הסוכרת משך העבודה אופי העבודה כמה שעות בילית בהעמסה בגובה כפי שציינת וכדומה אבל אםפ אכן בצעת עבודה אמומצת רבה לאורך זמןם סביר שחלקה של הסוכרת במצבך נמוך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה