כאבי גב עליון עם הקרנה ליד

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/04/2017 | 20:12 | מאת: שיר

שלום, סובלת מכאבי גב עליון במהלך ישיבה מול מחשב - באזור השכמות, חגורת הכתפיים עם הקרנה ליד ימין (תחושת נימול וזרמים). ברקסין וארקוקסיה לא עזר, גם לא אדויל או אקמול. וולטרן גם לא עוזר. האורתופד הפנה אותי לדיקור ופיזיותרפיה. האם אין צורך בצילום כדי לשלול משהו חמור יותר? תודה רבה

התלונה מאד שכיחה וקרוב לודאי נובעת משינויים ניווניים בעמוד השדרה הצווארי ולא סביר שזה "משהו חמור" אבל אם אכן התסמינים נמשכים ולא משתפרים למרות טיפולים שונים לאורך זמן - בהחלט הגיוני לפנות למומחה ולבצע בירור מלא כדי להבין במה מדובר ומה הטיפול הממוקד היעילביותר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה