כאבי גב תחתון. בעיה ב L4-L5

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/04/2017 | 16:09 | מאת: אהרון שלומי

L4-L5 בעיה בבלט דיסק היקפי, לחץ על השק, שינויים פצטלים מה הפירוש ? יש לציין אני סובל מכאבי גב תחתון עם בעיות כיפוף וקימה וישיבה.

יש תהליך שחיקה של הדיסק הגורם להתבלטותשל ו חולשה של המעטפת אי יציבות מקומית וכאב. יש גם שינויים במפרקים הסמוכים שמוסיפים לכאב מציע לפנותליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה