כאבי גב תחתון לאחר שינה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/04/2017 | 09:27 | מאת: מיכל

שלום. אני בת 29 פעילה גופנית ובריאה. לפני כחצי שנה אחרי טיפול שיניים ממושך התחילו לי כאבים בגב התחתון. במהלך הטיפול שכבתי על מיטת טיפולים לא מותאמת כך שהגב שלי היה ללא תמיכה לאורך כל הטיפול. מאז בכל לילה יש לי כאבי גב, וגם לעתים אחרי פעילות גופנית (תלוי בפעילות). יש לי פחות כאבים כאשר אני ישנה על הגב ולכריות מתחת לברכיים. ולאחר שאני קמה המצב משתפר ולרובנו לא מפריע במהלך היום. האם יש סיבה לדאגה או שזה תהליך נורמאלי? והאם יש דרך להקל על המצב? (ניסיתי מספר תרגילים שלא עזרו לי). תודה על העזרה

לא מדאיג אבל יכול להיות ביטוי לתהליכי נזק לדיסקים מתניים מציע לבצע בירור הדמייתי מתאים . בכל מקרה עבודה על חיזוק השרירים המייצבים יכול לשפר בהרבה את התסמינים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה