כאב גב נקודתי הנמשך כשנה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/03/2017 | 21:28 | מאת: סיון

שלום, שמי סיון, בת 33. בשנה האחרונה סובלת כשקמה בבוקר מכאב חד בגב בצד שמאל באמצע (הכוונה לא העליון ולא התחתון) במשך היום הכאב עובר יחסית ובלילה שוב מגיע (ולא רק על המזרון שלי) הכאב נמשך כל בוקר כשנה לאחרונה מחמיר ומורגש גם במהלך היום. עשיתי לפני חצי שנה צילום רנטגן שיצא תקין והייתי אצל אורטופד דלא התרשם ממשהו חריג. אני מאוד סובלת ולא יודעת כבר איך לטפל. עושה יומיים בשבוע פילאטיס. יש לציין שאני שנתיים לאחר לידה עם אפידורל. לא חושבת שזה קשור. אשמח להמלצות ולהכוונה.. אני כבר די נואשת.... תודה רבה!

מלבד המלצה להגיע לבדיקת מומחה אין לי הרבה מה להציע ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה