לאחר צילום mri עמוד שדרה צווארי.

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/03/2017 | 19:08 | מאת: שי

שלום רב. בחור בן 36 משקל תקין לא מעשן. כשנה וחצי לאחר תאונת דרכים לאחרונה נשלחתי לביצוע הצילום הנ"ל לאחר המשך כאבים חזקים בצוואר בשכמות עם הקרנה בעיקר ליד שמאל וכאבי ראש להלן התוצאות: C2-c3 היצרות קלה של הפורמינה מימין. C3-c4 היצרות קלה של הפורמינות. C4-c5 בלט דיסק דיפוזי עם מרכיב פורמינלי ימני הצרות בינונית של הפורמינה מימין. C5-c6 שינויים ניווניים קלים. c-6-c7 בלט דיסק דיפוזי לחץ קדמי קל על השק הדורלי . יותר משמאל. אשמח לקבל מעט מידע על התוצאה וכמו כן המלצה על טיפולים אפשרים להקלה בכאב .אציין רק שפיזיותרפיות וטיפולים שונים ברפואה משלימה כגון דיקורים וטוינא לא הטיבו. תודה מראש.

יש שינויים בדיסקים במרווחים שונים רובם עם לחץ ימני שלא מסביר את הכאב למעט C6=7 שלוחץ משמאל ויכול להיות הסבר לכאב שלך משמאל כדאי להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה