המלצה לטיפול, פיענוח mri

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/03/2017 | 17:19 | מאת: דינה

L4-5L -שינויים ניווניים במרווח הדיסקלי וכן שינויי MODIC עם הנמכת המרווח. כמו כן, בלט דיסק דיפוזי ואינטרה פורמינלי עם לחץ על השק הדוראלי והצרות קלה של פורמינות נאורליות משני הצדדים, ללא לחץ על השורשים. האם זריקה במירפאת כאב תעזור לי לחזור לתיפקוד, או ללכת לניתוח?????

שווה לנסות הזשרקה ואם לא עזור לשקול אולי אפילו צריבת דיסק אם כל אלו לא יעילים - יש פתרונות ניתוחים מציע להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמודשדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה