כאבי גב בעמוד שידרה צווארי עקב פריצות דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/03/2017 | 11:34 | מאת: מאיר גיל שבת

יש לי תור לזריקה אפידוראלית תחת שיקוף בעמוד שידרה צווארי עקב שלושה פריצןת דיסק בעמוד שידרה צווארי הסריקה אמורה להתבצע עיי רופא כאב בבח אסותא ראשון לציון . רציתי לשאול אם זה מסוכן הזריקה ומה הסכנות ??? האם יש סיכוי לסטייה בזריקה וזה יכול לגרום לנזק או שיתוק ???מבקש תשובה דחופה !!!!

הסבירות לכך אפסית ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה