פריצת דיסק והקרנת כאב לירך

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/02/2017 | 11:38 | מאת: רותם

ד"ר רנד שלום, מזה שמונה שנים אני סובלת מפריצת דיסק ובלט החוליות התחתונות. כיום, אני כחודש ושבוע אחרי לידה (ללא אפידורל) וסובלת מכאבים, מאמצע ההריון, בין הישבן לירך. הכאב מתגבר בלילה עד שמקשה עלי לישון ואני כבר יותר משבוע ישנה רק תחת השפעת אקמול/ אופטלגין. טיפול של עשרה ימים בסלקוקס לא הועיל. האורטופד המליץ על זריקת סטרואידים לשריר (דיפרוספאן). ואני מעט חוששת מכיוון שאני מניקה וגם מכיוון שלא שמעתי על הזרקה לשריר במקרה כזה. אשמח לשמוע את דעתך בנוגע לסריקה שכזו. תודה מראש, רותם

אני לא חסיד של טפול כזה ובטח לא בהריון לדעתי פעילות גופניטת ומשככי כאב מתונים בלשב הזה וכשתוכלי /תפסיקי להניק - בירור מלא ושקילת טפול מותאם - כעת אין לנו למעשה כל נתונים על מה שקורה בעמוד השדרה אין דימות ואין אבחנה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה