כאבי גב תחתון ורגל ימין בעיקר בזמן הליכה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/12/2016 | 20:00 | מאת: כאבי גב תחתון

אני סובל מזה חודשיים מכאבי גב תחתון ורגל ימין קשים בעיקר בזמן הליכה כאבי תופת שאינם מאפשרים לי ללכת באופן עצמאי. עשיתי MRI בגב תחתון ואילו הם התוצאות : בגובה L2-L3 1.פריצת דיסק ימנית גורמת ללחץ על שק דוראלי ולחץ על שורש ימני. 2.מסה מואדרת בתוך השק הדוראלי מול הזיסק מה עלי לעשות על מנת למנוע את הכאבים בזמן ההליכה האם טיפול חיצוני פיזיוטרפיה פילאטיס שיקומי או התערבות כירוגית ?

מציע להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה על מנת בלרר אם מדובר בבקע דיסק בלד או בבעיות נוספות ותתכנן טפול - הזקה נתוח או כל טיפול שיקל עליך בינתי אם תרצה אתה מוזמן לתאם מועד ליעוץ במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה