לייזר...

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

01/07/2007 | 11:57 | מאת: תמי

שלום, אני בת 24 ומספרים הם: 4.5 ו-4.25 (יחסית יציבים, לרוחק ראייה), עם צילינדר נמוך. בהיותי ילדה סבלתי מפזילה שעברה ברובה לאחר ביצוע תרגילים. בנוסף, אינני מצליחה לראות 6:6 עם המשקפים מאז שאני מרכיבה אותן. האם ניתוח לייזר יוכל לפתור בעיה כזו כך שאראה 6:6, ועד כמה הוא אפקטיבי למספרים שלי. מספר אנשים שעברו הניתוח מדווחים כי לאחר שנים מספרם מתחיל לגדול- האם זוהי תופעה שיגרתית והאם כשיצטרכו ניתוח נוסף - יגדלו הסיכויים לסיבוכים. בתודה מראש, תמי

01/07/2007 | 17:57 | מאת: פרופ' ישראל קרמר

שלום רב, יש לך כנראה עצלות ראייה (אמבליופיה) ובגיל 24 ניתוח הלייזר לא פותר זאת. רוחק ראייה איננו משתנה בגיל 24, אלא רק קוצר הראייה. יתכן שאחרי ניתוח הלייזר תצטרכי לעבור טיפול שנקרא "נוירוויז'ן", שזהו תרגול מיוחד עם תוכנת מחשב לטיפול בעצלות ראייה. את ההתאמה לטיפול זה יש לבדוק בבדיקה מיוחדת במקביל לבדיקת ההתאמה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

10/11/2009 | 09:08 | מאת: רינה ששון מאוכזבת מאוד

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה