מחלת הקורטוקונוס מה היא ?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

11/12/2016 | 13:39 | מאת: בתאל צרפתי

שלום רב!!! שמי בתאל ואני בת 34 . לפני שבוע גילו אצלי קורטוקונוס . קראתי המון על הנושא אך עדיין לא ברור לי האם הפתרון היחידי הוא רק עדשות ? איך אני יודעת שאני לא צריכה ניתוח אם קיימת אופציה כזאת ? איך אדע מה השלב שלי במחלה זו ? תודה מראש בתאל

בתאל שלום, לא הבנתי מה בדיוק את רוצה לברר. על מנת לדעת אם יש לך קרטוקונוס, יש צורך בבדיקת רופא עיניים. רק לאחר בדיקה ניתן לדעת אפשרויות לטיפול. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה