אנטיביוטיקה וסטרואידים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

30/10/2016 | 09:53 | מאת: עופרי כהן

אני עשיתי לייזר בעיניים ביום שלישי ולפעמים אני לוקח לבד את הטיפות כי אין מישהו שיתן לי אז היום אני שמתי את הטיפות אבל אני חושב שהם לא נכנסו כמו שצריך אס האם זה קריטי אם באמת הם לא נכנסו כמו שצריך? ואני עדיין לא רואה טוב לרחוק ( היה לי מספר פלוס וצילינדר) וקצת שורף לי איפה שיש לי מן שטף דם כזה בלחמית ומעל הקרנית בעין שמאל שורף קצת

שלום רב, החלמה מניתוח היא דבר אינדיבידואלי המשתנה ממטופל למטופל. אם יש ספק שהטיפה נכנסה לעין ניתן לטפטף שוב בהצלחה ד"ר מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה