התייעצות :)

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

21/10/2014 | 10:29 | מאת: ויקי

שלום רב המידה שלי בעדשות היא עין ימין 7.00 עם צילינדר 0.75 ובעין שמאל 7.50 עם צילינדר 1.5 עובי הקרנית בימין 504 ובעין שמאל 506 אמרו לי כי ניתן לבצע ניתוח- אך במידת הצורך בגלל הקרנית לא נוכל לבצע ניתוח חוזר. אני באמת מקרב לב אשמח לעצה..

שלום רב, ללא בדיקה ממש, לא אוכל להשיב באופן מלא אבל באופן כללי, בקרניות גבוליות עם מספר גבוה, אכן לא ניתן לבצע ליטוש נוסף במידה ויש נסיגה אם יש נסיגה היא בד"כ למספר נמוך ביותר. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה