עברתי את הניתוח!איזה חויה מדהימה!לגבי התחושות אחר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

24/08/2008 | 22:17 | מאת: נטלי

שלום רב, עברתי את הניתוח בהצלחה, זה לא היה קשה בכלל ואני כל כך פחדתי, לא ישנתי לילות! אין מה לפחד זה לא כואב וזה עובר ממש מהר ועכשיו אני רואה מעולה, לא יאומן! קרה לי נס! (הכל בזכות ה' והשליחים שלו- ד"ר לוינגר וכל רופאי הקליניקה). למחרת הניתוח נהגתי לבד מת"א לי-ם ולא הייתה לי כל בעיה. יש לי שאלה לגבי התחושות שאחרי: ממה נגרמת ההרגשה של הלכלוך בעין? האם מהחתך שמחלים? (אגב זה לא נורא בכלל ) תוך כמה זמן זה אמור לעבור? עוד שאלה- אמרו לי להסיר את המגנים בלילה אחרי הלילה השני אך אני עדיין מפחדת (כי השינה שלי לא רגועה- אני מסתובבת הרבה בשינה), האם אין מה לחשוש ולהסיר או שכדאי להמשיך עוד כמה לילות? (זה ממש לא נוח והדבק דביר ושומני ולא יורד מהפני) אמרו לי גם שאני יכולה לשטוף את העניינים עם מים אך גם לגבי זה אני חוששת? תודה רבה נטלי

נטלי שלום, תחושת הלכלוך בעין נובעת בדרך כלל מיובש ותופעה זו חולפת תוך מספר שבועות. לגבי המגנים, מומלץ לישון עמם מספר לילות לאחר הניתוח. לגבי שטיפת העיניים, כמה ימים לאחר הניתוח ניתן לעשות זאת ללא חשש. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה