ראיה כפולה בעין אחת ופלוס בעיין לאחר ניתוח wavefro

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

03/10/2013 | 22:03 | מאת: אילן

ד"ר שלום, לפני כ 50 יום עברתי ניתוח lasek wavefront. לאחר הניתוח אני סובל מראיה כפולה בעין אחת ובנוסף סובל מפלוס של 1.75 (נכון ללפני שבועיים). יש לציין שאיני סובל מיובש בעין זאת , והשאלה היא האם ייתכן שתופעה של ראייה כפולה בעין אחת יכולה לחלוף (מה הסיכוי - מזכיר שעבר מאז הניתוח 50 יום) ואם לא , האם ניתן לתקן את הראייה הכפולה .

אילן שלום רב, בכל מקרה יש סיכוי טוב לשיפור משמעותי בראיה אני ממליץ על טיפול ביובש ובהמשך מעקב של הרופא המנתח. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה