המלצות וטיפים - רוצה לעבור ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

21/06/2007 | 08:11 | מאת: תומר

שלום דר' לוינגר הייית רוצה לשאול איך לבחור רופא טוב, במחירים שהם לא גבוהים במיוחד. אני אשמח לקבל גם תגובות ממטופלים שיכולים להמליץ על רופא מסויים תומר.

25/06/2007 | 16:25 | מאת: ד"ר יוסף דוייב

שלום רב, בתחום של ניתחים להסרת משקפיים בלייזר רופא טוב הוא רופא שמנתח כמות גדולנה של מטופלים. בערך יותר מ50 עיניים בחודש. על מנת לנתח כמות גדולה של מטופלים יהיה עליו להיות מצוייד במכשור המתקדם ביותר שקיים. וכידוע לך, הציוד יקר יותר. ועל משלמים גם יותר על "הרופא הטוב".

24/05/2008 | 19:55 | מאת: מירב

אני בת36 רוצה לעבור ניתוח לייזר אצל ד"ר יובל דומיניץ ממרפאת קר רוצה המלצות תודה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה