שאלה בקשר לסחרחורות לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

13/08/2008 | 13:18 | מאת: ניר

שלום, עברתי לפני כ-4 חודשים ניתוח להסרת משקפיים בלייזר מסוג לאסק הראיה השתפרה לאט לאט אך נשאר הבדל בחדות הראיה בין העינים ואף גדל עין ימין- 5\6 - לפני הניתוח היה 6\6 שמאל- 6\7.5 - לפני הניתוח היה זהה. לפני כחודש היו לי סחרחורות חזקות למשך כשבועים ללא קשר לשינוי תנוחה אלה קבוע ולאחר מכאן נרגע לאט לאט אבל עד היום נשאר זכר כלשהו מזה ואני מרגיש לא נוח ולפעמים חסר שיווי משקל קצת והרגשה שמשהו לא תקין עברתי בדיקת ניורולג שמצא שהכל תקין, CT תקין, ב.שמיעה תקין,BERA תקין, בבדיקת ENG - מצאו משהו לא תקין בעינים: בדיקת תנועתיות העינים - ocular motillity test א. בדיקת סקדות - saccade test : תקין ב. בדיקת מעקב - smooth pursuit - תקין, פרט ל 0.5HZ ג. בדיקה אופטוקינטית - O.K.T 40 מעלות\SEC - לא תקין הערות: אין עליה פרופורציונלית בתגובה יחסית לגירוי בתדר 40 מעלות\SEC האם יכול להיות קשר בין העינים לבין התופעה של הסחרחורות? מה יכול לגרום לזה? תודה, ניר

שלום רב, הנתונים שנתת מאוד ספציפיים, אני ממליץ לחזור לרופא העיניים שלך או להתייעץ עם נוירו-אופטימולוג. בברכה, ד"ר אורי מלר

19/08/2008 | 09:42 | מאת: ניר

הייתי מאוד שמח לתשובה של "אפשרי לפי הממצאים" או "ממש לא אפשרי" בבקשה

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה