משקפי שמש לאחר ניתוח לייזר!

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

10/06/2013 | 18:05 | מאת: שלומי

שלום ד"ר יקרים, טרם הניתוח החלטתי לרכוש משקפי שמש איכותיות אשר יגנו על העיניים בחודשים שאחרי הניתוח. הבנתי שיש משקפיים בעלי עדשות מיוחדות (polarized) ורציתי לדעתן האם מומלץ לרכוש אותן על פני משקפי שמש רגילות? חשוב לי לשמור על עצמי כמה שיותר על הניתוח ובמידה והן בעלות הגנה טובה יותר מאשר משקפי שמש סטנדרטיות, ארכוש כאלו בהמלצתכם. תודה וערב טוב!

שלום רב, גם משקפיים רגילים עושים את אותה הפעולה. הדבר תלוי יותר בהעדפה אישית ובמחיר. בברכה, דר' אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה