נזק לעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

29/08/2007 | 21:26 | מאת: אורית

שלום אני בת 22 והשתמשתי במכשיר ביתי להסרת שיער בלייזר, לא השתמשתי במקפי מגן. מאז אני מרגישה כל הזמן שהעיניים צורבות לי ואני מתעוררת עם עיניים נפוכות ושיש הרגשה שהם קצת יוצאות מהמקום (זה חולף לאחר 5 דקות). האם יכול להיות שנגרם לי נזק לעיניים?

09/09/2007 | 19:43 | מאת: ד"ר יוסף דוייב

אורית שלום, מכשירי הלייזר שאת מציינת גורמים ליובש בקרנית על ידי הקרנה על החלק הקדמי של העין. אני ממליץ לך להיבדק אצל רופא עיניים שירשום טיפות ומשחה ואני סבור שהתופעה תחלוף במהרה בברכה, ד"ר יוסף דוייב

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה