לפני ניתוח להסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

31/07/2008 | 01:18 | מאת: אור

שלום.. אני נערה בת 17 שמאוד מעוניינת לעשות לייזר במיוחד לפני הצבא.. אני לא רואה מרחוק והמספר שלי הוא -2.5 ו-2.25 האם אוכל לעשות את הניתוח בחצי שנה הקרובה? למרות שאני מתחת לגיל 18? האם זה ישאר לתמיד? מהי בערך העלות של ניתוח זה?

03/08/2008 | 13:09 | מאת: ד"ר נדב בלפר

אור שלום, מקובל לנתח מעל גיל 18 (או מאד סמוך לכך). הניתוח אינו מונע כל שינוי בעתיד של המספר ואין לנו אפשרות לדעת למי ישתנה המספר, מתי או בכמה. לגבי עלויות אני מציע שתשאלי לגבי עלויות קונקרטיות במקום בו תבחרי להינתח. בברכה, ד"ר נדב בלפר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה