לכלוך לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

13/08/2007 | 10:33 | מאת: נועם

ד"ר שלום אני עברתי ניתוח לפני כחודש בבדיקת הראיה נאמר לי שאני רואה קרוב מאוד ל-6.6 וראייתי עוד תשתפר וכך אני מרגיש הבעיה היא שאני עוקב עם העניים אני רואה לכלוך (כמו זבובים) במיוחד בשמשוזה מציק . האם הבעיה תפתר עם הזמן או שאני צריך לעבור טיפול נוסף. תודה

17/08/2007 | 12:33 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום נועם, לא ברור לי איזה ניתוח עברת, אבל קרוב לודאי שמה שאתה מתאר אינו קשור לניתוח. הזגוגית הנה הג'ל הממלא את העין. כנראה שמדובר בהתנזלות והצטמגות של חלקים מהזגוגית, הצפים בתוך הזגוגית השקופה. קרוב לודאי שהמצב היה קיים גם קודם ואולי לא שמת לב. אם זה המצב הוא לא ישתנה, אבל הגוף מתרגל ולומדים להתעלם ממנו. אם הוא לא היה קיים קודם אני ממליץ להבדק אצל רופא עיניים בשל החשש המינימלי לבעיית רשתית. בכל מקרה של ספק כדאי להבדק אצל רופא עיניים. בברכה, ד"ר נדב בלפר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה