אורתוקיי ולייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

10/08/2007 | 22:01 | מאת: איריס פיריס

ביתי היום בת 13 ומזה שנה נעזרת בעדשות אורתו-קיי כאשר התמריץ העיקרי שלנו היה לשמור על מספר נמוך יחסית (היא כבר עם מינוס שלוש ואני, אמא שלה, עם מינוס שמונה)שיאפשר לה לבצע ניתוח לייזר לכשתגדל. האם שימוש ממושך בעדשות אורתו-קיי גורם או עלול להפריע ביכולת לבצע ניתוח לייזר בגיל מאוחר יותר? אם כן - אבקש לקבל הפנייה למידע / חומר מפורט על העניין ומהו משך הזמן בו ניתן להשתמש בעדשות אורתו-קיי מבלי לפגוע בסיכויי העין לעבור ניתוח לייזר בשלב מאוחר יותר.

13/08/2007 | 17:27 | מאת: פרופ' ישראל קרמר

יש להמתין כחודשיים עד שלושה בין הפסקת הרכבת העדשות הנ"ל לבין טיפול לייזר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה