חששות מניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

07/08/2007 | 09:52 | מאת: ניצן

לד"ר ולפרופ' נכדים שלום רב. בכוונתי לגשת לניתוח לייזר להסרת משקפיים. ברשותכם: 1- סקר שוק- על פי מה ניתן לבדוק איזה מכון הוא הטוב ביותר - איך אבצע את סקר השוק- משום שלא מדובר בקניית טלויזיה שבזה יש הרבה מבינים. 2- החשש הגדול שלי זה - לא לגרום לעיניים נזק - א- הן לטווח הקצר והמיידי- אני מכיר כאלה שהסתנוורו אחרי הניתוח או ריאה מטושטשת וכו', כמו כן מה % תופעות הלוואי השונות. ב- והן לטווח הארוך- איזה ערובה ניתן לקבל שלא יגרם נזק או תופעות שונות בעוד כ20 שנה ומעלה. 3- כמה זמן אני צריך להיות במנוחה ואילו פעילויות אוכל לבצע אחרי הניתוח 4- מהן הטכנולוגיות השונות קיימות ? 5- מהו טווח המחירים והאם המחיר גבוה או נמוך יותר לפי סוג העין? בברכת יישר כח ותודה, לעושים במלאכת הפעלת האתר , ניצן.

13/08/2007 | 17:16 | מאת: פרופ' ישראל קרמר

שלום ניצן, 1. ע"פ סוג הלייזר, הטכנולוגיה והמיכשור הספציפי של הניתוח. 2. א. ניתן למנוע סינוור והילה ע"י שימוש בטכנולוגיית ליטוש לייזר מסוג wf+cv. ב. יש נסיון מעקב מאז 1991/2. עדיין אין 20 שנה. 3. יש להימנע מספורט ושחייה במשך שבועים. 4. intralase, cv, wf. 5. 11,500-14,500, לפי נתוני המס', הצילינדר והאישון.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה