אחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

25/04/2008 | 10:16 | מאת: אריאל

שלום עברתי ניתוח להסרת משקפיים לפני שבועיים (היה לי מספר לא גבוה (-) אך היה לי צילינדר). כיום אני משתמש בטיפות סטרודקס 4 פעמים ביום וברפרש לפי הצורך, העיניים שלי לא יבשות כלל אז אני לא מרגיש צורך להרבות בשימוש ברפרש, השאלה היא האם לשים אותה גם כשלא מרגישים יובש? מאז הניתוח אני מתקשה לקרוא בעיקר טקסט שחור על כתב לבן אשר נראה לי מטושט ולא חד בנוסף הצפייה במחשב קשה ומסנוורת אותי השאלה הנוספת שלי היא האם זה אמור להשתפר אם הזמן ואם לטיפות יש קשר לתופעה? תודה רבה חג שמח

01/05/2008 | 19:52 | מאת: ד"ר נדב בלפר

אריאל שלום, הצעתי - לגשת מיד למקום שבו נותחת לבדיקה והמלצה מהרופא המנתח. בברכה, ד''ר בלפר

אריאל שלום, ברוב המקרים הסימפטומים האלה נובעים מיובש ויש להשתמש ביותר טופות מלאכותיות. במקרים חריגים יש להתיעץ עם הרופא המנתח. בברכה, ד''ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה